Wij maken van ieder logo of afbeelding, vanuit elke extensie een druk klaar EPS vector bestand? 

Je hebt het vast wel eens meegemaakt, je levert vol goede moed een bestand aan bij uw promotie specialist voor de productie van een brochure, reclamebord, website, bedrijfskleding of relatiegeschenk. In veel gevallen is de eerste vraag die je terug krijgt, heb je ook een EPS of vector bestand van deze afbeelding? Vaak is het EPS bestand nooit gemaakt of niet beschikbaar omdat EPS bestanden alleen met behulp van programma’s als Adobe Illustrator geopend kunnen worden. Deze programma’s zijn erg duur en helaas is er zonder enige ervaring moeilijk mee te werken.

 

Uw logo van jpg omzetten naar een EPS bestand?

Dit is werk voor experts! Als je dit specialistische werk aan ons uitbesteedt, scheelt dit tijd en wellicht ook frustratie. En het belangrijkste: je bent verzekerd van een kwalitatief goed en druk klaar EPS bestand, wat je voor alle reclame-uitingen, van pen tot billboard, kunt inzetten. 

Dankzij onze kennis van de verschillende druktechnieken en onze jaren lange ervaring in de print en sign industrie kunnen wij zelfs uw kleine, vage of onduidelijke logo omzetten naar een scherp, helder, duidelijk en drukkaar EPS logo.

 

Vraag vrijblijvend een offerte aan.

  • Stap 1.
    S
    tuur het logo per mail naar info@vectorbestand.nl.
  • Stap 2.
    Binnen enkele uren ontvang je van ons een vrijblijvende prijsopgave voor het omzetten van uw bestand naar een EPS bestand.

Aan te leveren bestand

Met elk bestandsformaat kun je bij ons terecht, extensies als jpg, png, bmp, pdf, EPS, ai, tiff, gif en psd kunnen wij allemaal voor u omzetten. 

 

 Hoe kom je nu aan het juiste EPS bestand? 

Geen nood wij besparen tijd en zetten uw logo binnen 24 uur om naar een probleemloos bewerkbaar en druk klaar EPS vector bestand.

 

Wilt u uw logo omzetten van een jpg naar een EPS bestand?

Wanneer je gebruik wenst te maken van onze EPS vector service, dan accepteer je onze prijsopgave en binnen 24 uur maken wij uw EPS vector bestand en sturen dit per mail naar je toe. Wij zenden je na het omzetten van het logo een voorbeeld van het EPS bestand mee ter controle. Na akkoord op het voorbeeld en ontvangst van de betaling sturen wij het definitieve EPS bestand logo toe. Na het omzetten is het logo geschikt voor iedere vorm van drukwerk in elk gewenst formaat zonder verlies van kwaliteit en resolutie.

 

Waarom zou u gebruik maken van vectorbestand.nl?

Dankzij onze jaren lange ervaring in de textiel, print en sign industrie zijn wij op de hoogte van alle mogelijkheden en de daarbij behorende druktechnieken. Uit ervaring weten we dat klanten altijd een eps of ai bestand van het logo aan moeten leveren. Met andere bestanden kan een drukkerij in veel gevallen niet werken.

Ben je op zoek naar een eps vector bestand van jouw logo of afbeelding, vraag dan hieronder vrijblijvend een offerte aan.

 

CONTACT            

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan of stel je vraag. Wij zijn te bereiken op het telefoonnummer  +31(0)6 24 66 57 38 en per e-mail – Info@vectorbestand.nl.